vineri, 29 noiembrie 2013

SMS Mesaje Sfantul Andrei 2013

SMS Mesaje Sfantul Andrei 2013

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua ta! La Multi Ani, Andrei! La multi ani in aceasta minunata zi de Sf Andrei!

De Sf. Andrei, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa! O zi onomastica fericita!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum sarbatorile petrecute langa cei apropiati! La multi ani de ziua ta, Andreea!
SMS-uri /  Mesaje cu ocazia Sfantului Andrei
O zi minunata si o viata plina de bucurii! La multi ani, Andrei!


Iti doresc o viata senina ca rasaritul de soare si un suflet curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani, Andrei!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui! La mulţi ani, Andreea!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume si sa ti se indeplineasca toate dorintele! La multi ani in aceasta zi binecuvantata de Sfantul Andrei!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Exemple SMS Mesaje cu ocazia Sfantului Andrei
Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!

Este doar inca o Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!
Trimite flori ieftine cu ocazia Sfantului Andrei
Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Andrei!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!

Florarie Non Stop Cluj a pregatit o intreaga categorie pentru ca dvs sa puteti trimite flori de Sf Andrei la cei care poarta numele de Andrei ori Andreea in Cluj-Napoca. Accesati rubica - Flori de Sf Andrei Cluj - pentru toate ofertele.



Florarie Non Stop Cluj
Cu drag, la orice ora
office@florarienonstop.ro
0751.095.743

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

share