vineri, 15 noiembrie 2013

Florarie Cluj

Florarie Cluj

Cluj Napoca este municipiul, resedinta de judet, al judetului Cluj. Este un oras cu o populatie de peste 350.000 de locuitori, centru universitar si economic al judetului, poate chiar al regiunii. Exista in Cluj foarte multe afaceri, iar florariile nu fac exceptie. Sa gasesti o florarie in Cluj este o misiune usoara, sunt la tot pasul, insa sa gasesti o florarie ieftina, cu flori proaspete, care reuseste sa iti realizeze si un buchet ieftin la 30 de lei dar si un aranjament extravagant la 500 de lei este destul de greu. Ori mai bine zis era. 
Am aparut noi, cei de la floraria din Cluj, Florarie Non Stop. Gandim diferit si ne place. La noi nu se aplica formula - sa il "tundem" de bani si pe urma mai vedem noi. Avem preturi mai mult decat accesibile, poate cele m mici din oricare dintre florariile din Cluj si dorim sa ramanem asa. 

Ne dorim parteneriate bazate pe incredere reciproca si satisfactie. Fiecare client, fiecare comanda este apreciata si tratata cu respect. Dorim sa dvs, in calitate de client al florariei non stop din Cluj, sa reveniti cu placere de fiecare data.





In momentul in care pasiti in florarie ori accesati site-ul va asteptam cu buchete pregatite, in cazul in care va grabiti, va recomandam flori si combinatii de culori si va explicam ce semnifica fiecare floare, tocmai pentru ca persoana destinatara sa fie pe deplin multumita.

Va asteptam online, pe www.florarienonstop.ro si va asistam telefonic la numerele de telefon 0751.095.743 ori prin email la florarienonstop.ro@gmail.com

Livrarea florilor se relizeaza prin curierat propriu si in maxim 4 ore, dupa confirmarea platii, florile comandate de dvs ajung din florarie in mainile destinatarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

share