vineri, 29 noiembrie 2013

Sfantul Andrei 2013 Superstitii


Sfantul Andrei 2013 Superstitii

Sfântul Andrei "2013" este unul dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus şi este considerat de ortodocşi "Ocrotitorul României" sau "Patronul spiritual al românilor"- fiind cel care a adus si a promovat religia creştină şi învăţăturile lui Iisus în zona ţării noastre. Ziua lui de celebrare a înlocuit, scrie creştinortodox.ro, o importantă divinitate precreştină, personificarea lupului, ziua de Sfântul Andrei (30 noiembrie) fiind cunoscută şi sub numele de Ziua Lupului.

Noaptea Sfântului Andrei este una magică, în care animalele (lupii în special) capătă puteri neobişnuite, ritualurile de dragoste au sorţi de izbândă şi, foarte important, strigoii, vârcolacii şi sufletele rătăcite umblă prin lume.

Superstiţiile din bătrâni susţin că, pentru a te proteja împotriva lupilor şi să nu-i aduci în apropierea casei şi gospodăriei, e bine SĂ NU îţi piepteni părul, să nu torci, să nu faci curat în casă şi grajd şi să nu dai gunoiul afară.

Conform superstitiilor din batrani, ca sa te protejezi impotriva puterii lupilor si sa nu-i aduci in apropierea gospodariei, ar trebui sa nu iti piepteni parul in aceasta zi, sa nu torci, sa nu faci curat in casa sau sa dai gunoiul afara.

Florarie Non Stop Cluj a pregatit o intreaga categorie pentru ca dvs sa puteti trimite flori de Sf Andrei la cei care poarta numele de Andrei ori Andreea in Cluj-Napoca. Accesati rubica - Flori de Sf Andrei Cluj - pentru toate ofertele.



Florarie Non Stop Cluj
Cu drag, la orice ora
office@florarienonstop.ro
0751.095.743

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

share